Kualitet dhe Garancion

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime cilësore që plotësojnë kërkesat e klientëve tanë në çdo kohë.

Më tepër

Siguri. Cilësi. Përkushtim

Siguria e punëtorëve tanë është gjithashtu një prioritet i kompanisë sonë. Siguria është prioriteti ynë, Cilësia është qëllimi ynë.

Më tepër

Besimi është çelësi i suksesit tonë

20+ vite përvojë dhe më shumë se 1000 projekte të përfunduara me klientë dhe partnerë të ndryshëm.

Më tepër

Rreth Nesh

ekipa

Kualitet dhe performance

Si edhe më parë, synimi ynë mbetet: cilësia në kryerjen e të gjitha aktiviteteve të ndërtimit si dhe respektimi i të gjitha standardeve që lidhen me performancën në ndërtim, me të cilat jemi të sigurt se do të kënaqim kërkesat e klientëve tanë si gjithmonë.

Më tepër

20+

Vite Përvojë

1000+

Projekte të kryera

500+

Klientë të kënaqur

Shërbimet

Panele Diellore

Projektim dhe montim i paneleve diellore

Gërmim

Bëjmë të gjitha llojet e gërmimeve në çdo terren.

Prishja e ndërtesave

Prishja e të gjitha objekteve me pikamer.

Rulim

Rulim i tamponit, tokave dhe nënshtresave të tjera me rula të ndryshëm 7ton, 12ton, 16ton

Tamponim

Tamponim me gurë të grimcuar, zhavorr natyral në të gjitha nënshtresat.

Projektimi i rrugëve

Projektimi dhe realizimi i rrugëve dhe rrugicave

Projekte

Stanbeno Objekt Butel

Luboten, Shtip

Betonim i shtyllave per montimin e Panelave diellore

Stanbeno Objekt Butel

Konce, Radovish

Montim i paneleve diellore 450kW

Stanbeno Objekt Butel

Novaci, Manastir

Vendosja e shtyllave per montimin e panelave

Butel, Shkup

Ndërtesë banimi

Cair, Shkup

Ndërtesë banimi

Butel, Shkup

Nivelimi i parcelës

Butel, Shkup

Prishja e ndërteses së vjetër me pikamer

Bardovski, Shkup

Gërmim

Karposh 4, Shkup

Ndërtesë banimi

Kumanovë

Rregullimi i shtratit të lumit.

Kej Vardar, Shkup

Shtegu për biçikleta dhe ecje

Vizbegovo, Shkup

Hapësirë magazine

Kontakt

Numër Telefoni

+389 75 206 158

+389 75 423 850

E-mail

imi-kop-irfan@hotmail.com

Adresa

Afrim Zhitia, Vizbegovo Shkup