Квалитет и Гаранција

Нашата цел е да обезбедиме квалитетни услуги кои ги задоволуваат барањата на нашите клиенти во секое време.

Повеќе

Безбедност. Квалитет. Извонредност

Безбедноста на нашите работници е исто така приоритет на нашата компанија. Безбедноста е наш приоритет, Kвалитетот е нашиот цел

Повеќе

Довербата е клучот за нашиот успех

20+ години искуство и повеќе од 1000 завршени проекти со различни клиенти и партнери.

Повеќе

За Нас

ekipa

Kвалитет при изведување

Како досега така и понатаму наша цел останува: квалитет при изведување на сите градежни активности како и следење на сите стандарди кои се однесуваат на изведбата во градежништвото со што сме сигурни дека ќе ги задоволиме барањата на нашите клиенти како секогаш.

Повеќе

20+

Години од Искуство

1000+

Завршени Проекти

500+

Задоволни Клиенти

Услуги

Solar Panel

Фотоволтаици

Проектирање и монтажа на фотоволтаици

Iskop

Ископ

Вршиме секаков вид на ископи на било кој терен.

Rusenje na objekti

Рушење на објекти

Рушење на сите објекти со пикамер.

valiranje

Валирање

Валирање на тампон, земја и други подлоги со разни ваљаци од 7тон, 12тон, 16тон

tamponiranje

Тампонирање

Тампонирање со дробен камен, природен шљунак на сите подлоги.

proektiranje na patista i ulici

Проектирање на патишта и улици

Пројектирање и изведба на улици и патишта

Проекти

Betnoniranje na stolbovi za montaza

Луботен, Штип

Бетонирање на столбови за монтажа на фотоволтаици

montaza na fotovoltaici

Конче, Радовиш

Монтажа на фотоволтаици 450kW

nabivanje na stolbovi za montaza na fotovoltaici

Новаци, Битола

Набивање на столбови за монтажа на фотоволтаици

Stanbeno Objekt Butel

Бутел, Скопје

Станбено деловен објект

Stanbeno Objekt Cair

Чаир, Скопје

Станбена зграда

izramnuvanje na parcela Butel

Бутел, Скопје

Израмнување на парцела

Рушење на стар објект со пикамер

Бутел, Скопје

Рушење на стар објект со пикамер

iskop

Бардовци, Скопје

Ископ

stanbeno delovna zgrada

Карпош 4, Скопје

Станбено деловна зграда

ureduvanje na korito

Куманово

Уредување на речното корито.

pateka i pesacka

Кеј на Вардар, Скопје

Велосипедска и пешачка патека

magaciski prostor

Визбегово, Скопје

Магацински простор

Контакт

Телефонскиот Број

+389 75 206 158

+389 75 423 850

Емаил

imi-kop-irfan@hotmail.com

Адреса

Африм Житиа Визбегово, Скопје